about Greedy

Wie schrijft er voor Greedy.com

Dat ben ik, Alexanne Savelsbergh. In de volksmond word ik ook wel Sanne genoemd. Na mijn middelbare school te hebben afgerond in Limburg verhuisde ik naar het romantische Utrecht om journalistiek te gaan studeren. 


Mijn blog had ik al jaren, maar door mijn chaotische en drukke leven (lees uiteten met vriendinnen en hete zomeravonden wijndrinkend op een terras doorbrengen) had ik mijn blog even aan de kant geschoven (lees verwaarloosd). Tot het moment waarop ik besloot de spreekwoordelijke stof van mijn toetsenbord te vegen en het bloggen weer op te pakken. 

Ik stak mijn blog in een nieuw jasje met een nieuwe lay-out en een nieuw concept. Ik zou gaan schrijven over hotspots, reizen, food, musthaves en nog veel meer. 

Mijn blog heet Greedy, wat hebberig betekent in het engels. Een passende naam voor een modemeisje in hart en nieren die haar ogen en oren altijd open heeft en graag alles uitpluist om de leukste items en hotspots te vinden. Want zeg nou eens eerlijk, zijn we niet allemaal wel eens heel erg hebberig voor iets?

Op mijn blog houd ik bij waar jij Greedy voor moet zijn. Voor dat leuke eettentje in Parijs, voor die mooie tas van de nieuwe collectie van de zara, voor goedkope interieurtips voor je studentenkamer

You name it, ik schrijf erover. 
Met alle liefde.

Alexanne 

Volg mij op Instagram | Twitter | Tumblr
Geen opmerkingen:

Een reactie posten